Vi er så heldige å ha med mange sponsorer med på laget.

Her kommer en presentasjon av alle

Hovedsponsor

Vi er så heldige å ha med oss Appetitt, som vi har hatt tidligere, vi er glad for å ha med dere på laget

Appetitt er norskprodusert hund- og kattefôr som produseres i vakre Vaksdal, like utenfor Bergen.

I Norge er vi i en særstilling når det gjelder god dyrevelferd. Vi er også blant de land i verden med best dyrehelsestatus (sykdomsforekomst) og med et svært lavt forbruk av antibiotika.Vi har nulltoleranse for salmonella og bruk av genmodifiserte råvarer. Det betyr at råvarer som kommer fra Norge har en svært høy kvalitet og med Appetitt tilstreber vi oss å benytte så høy andel norske råvarer som mulig!

Appetitt tilbyr fôr til katt og hund i alle livsfaser, med ulike smakspreferanser og også med tilpasning for spesielle behov.

https://appetitt.com/

Størst i Norden på tilskudd for hunder.

Vi på Norsk Dyrehelse tilbyr svenskeproduserte kosttilskudd av høyeste kvalitet. Vår høye standard gjennomsyrer hele produksjonsprosessen, og produktene våre lages på en fabrikk godkjent for menneskelig produksjon. Å finne veien gjennom kosttilskuddsjungelen er ikke alltid enkelt. Derfor er vi alltid her for å hjelpe deg med råd angående din hunds behov. Vi forstår at din hund er unik, og vi tror ikke på én universell metode for alle hunder. Med vår omfattende erfaring og resultater fra hundretusener av firbente venner, hjelper vi deg med å finne det som passer din hund!

Hvordan alt begynte…

Vi hadde tidligere jobbet med kosttilskudd for mennesker og samtidig trent hunder på elitnivå. Men noe manglet: kvalitetsrik kosttilskudd med virkelig høye andeler aktive stoffer til rimelige priser, som kunne gavne våre egne hunder.

Så i 2009 tok vi saken i egne hender og skapte Norsk Dyrehelse. Hvorfor? Fordi vi var lei av kompromisser, halvhjertede løfter og tomme produkter. Vi ønsket resultater som var ekte og samtidig omsorg som var oppriktig. Denne frustrasjonen ble drivstoff for forandring.

I dag er vi størst i Norden på tilskudd for hunder og kan stolt si at vi er ikke bare en del av markedet - vi har vært med og formet det.

Norske Dyrehelse – Norsk Dyrehelse

Vi har flere fantastiske sponsorer med på laget, denne gangen presenterer vi Canelana, ullplaggene for 2 og 4 bente.

Canelana er et norsk varemerke. Vår ambisjon er å være trendsettende og kundenes førstevalg i ullprodukter til hunder og eier. Ull varmer selv om den er våt, ull puster og ull isolerer – alle elsker ull! Produktene våre er funksjonelle og komfortable, de fleste er laget av ren merinoull. Typiske produkter og bestselgere er ulldekken, ullsenger og ulljakker til folk. Ull er et naturprodukt (i motsetning til polyester/fleece). Med Canelana-ull på kroppen holder man seg varm selv om det er kaldt.

Se video om produksjon av ullproduktene våre: https://youtu.be/a8Vwu6aR0AU

Våre verdier er dyrevelferd, natur, respekt og omsorg for alt levende, ærlighet og kvalitet.

Vi etablerte merkenavnet Canelana i 2013 og startet fra «ingenting». I dag, mer enn 10 år etter, er det med ydmykhet og glede vi opplever at Canelana er førstevalget for svært mange, og vi har forhandlere over hele landet som bidrar til økt kjennskap til produktene våre.

www.canelana.no

Sølenstua Camp & Hytter
— Et sted det er godt å være

I rolige omgivelser med nesten uendelig med natur der du føler deg i ett med naturen finner du Sølenstua. Det perfekte utgangspunkt for spennende naturopplevelser både sommer og vinter.

Sølenstua Camp & Hytter ligger sydvest i Engerdal kommune i et avslappet og rolig område. Campingplassen passer perfekt for den som liker aktiviteter i skog og mark. Her har du naturen nesten til deg selv.

Avstander

Oslo — 280 km
Trondheim — 260 km
Røros — 110 km
Trysil — 70 km
Elverum — 140 km
Stockholm — 540 km
Gøteborg — 560 km

Om oss i Brukshundskolen

Er du og hunden din klar for et eventyr? Drømmer du om å styrke båndet mellom dere gjennom lek, utfordringer og mestring? Da er Brukshundskolen stedet for dere!

Brukshundskolen ble grunnlagt i 2023 av to ildsjeler med hjerte for hund:

Øyvind Jensen: En erfaren hundetrener og dommer med over 15 års erfaring innen brukshundsport. Øyvind har konkurrert på høyt nivå og vet hva som kreves for å lykkes. Han brenner for å dele sin kunnskap og hjelpe andre hundeeiere å nå sine mål.
Nina Sypriansen: Hun er engasjert i å skape et trygt og inkluderende læringsmiljø for alle.

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs for alle nivåer og ambisjoner:

  • Nybegynnerkurs: Perfekt for deg som vil lære det grunnleggende innen de forskjellige brukshundgrener.

  • Viderekommende kurs: For deg som ønsker å bygge videre på dine grunnferdigheter.

  • Konkurransetrening: Forbered deg på å delta i konkurranser og nå nye høyder innen brukshundsporten.

Hvorfor velge Brukshundskolen?

  • Erfarne og engasjerte instruktører: Vårt team består av dedikerte hundetrenere med høy kompetanse og lang erfaring.

  • Positivt og støttende miljø: Vi tror på å bygge et sterkt bånd mellom hund og eier gjennom lek, positive forsterkninger og forståelse.

  • Fokus på mestring og glede: Vi ønsker at både du og hunden din skal ha det gøy mens dere lærer og utvikler dere sammen.

  • Rekruttering til brukshundsporten: Vi brenner for å introdusere nye mennesker til brukshundsporten og det fantastiske miljøet som følger med.

Bli med oss på reisen!

”Brukshundsport er mer enn bare en hobby – det er en livsstil. Det er en unik mulighet til å styrke båndet med din firbente bestevenn, utfordre dere selv og oppnå fantastiske resultater sammen”

Ta kontakt med oss i dag for å finne det perfekte kurset for deg og din hund. 

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Brukshundskolen!

Lister Hundesenter AS eies av Vibeke og Ole T Egeland. Vibeke er ansvarlig for den daglige driften.

Vi har begge mange års erfaring med hest og hund innen oppdrett, utstilling og konkurranser. Vår "familie" består av hunder, araberhester, arapappegøyer og katt. Vi legger stor vekt på å drive et lite hundesenter som skal være koselig og familiert. Senteret ligger i landlige omgivelser på Slimestad i Kvinesdal. Hele anlegget er pusset opp med innendørs bokser, hundegårder utenfor og flere store luftegårder. I tilknytning til inneboksene har vi en stue hvor hundene opplever et trygt hjemmemiljø. Vårt mål er å skape et godt opphold for hundene gjennom aktiviteter, trening, samvær med andre hunder og masse kos. Hundene er selvsagt under tilsyn døgnet rundt. 

Smællen kennel og hundesenter

Smællen kennel og hundesenter består av Iselin Østby Holen. Hun er utdannet massasje og rehab terapaut ved Nordisk hundemassasjeskole, v/ Carmen Kadim 2016/17. Hun er også utdanning i lasermedisin og er Sertifisert laserterapeut av Svenska Laser-Medicinska Sällskapet, 2017. I tillegg har hun hatt kranio sakral terapi og ostiopatiske, 2020/22 teknikker hos Center for Dyreterapi i Danmark. 
Iselin har lokaler hjemme, men drar også ut å jobber da hun har samarbeid med flere aktører. 
I tillegg trener hun mot NBF, men har trent også andre hundesporter. 
Er oppdretter på Rottweiler, og er oppvokst med rasen. 

Jensenburet

Labonita, Frisør

Heidi Linnerud, behandling på hund