Presentasjon av styre

Leder

Marianne Søgaard 

Jeg fikk min første labrador i 1990 og har hatt flere labradorer siden den gang. Har for tiden Cari og Tiril som trenes og konkurreres i lydighet, rallylydighet og retrieverjakt.
Jeg er utdannet trinn 2 lydighet gjennom NKK og har lang erfaring som instruktør.

Mitt mål med hundesporten er å ha det gøy med hund og fokusere på positiv trening. I tillegg til styret: Har vært aktivt medlem i klubben siden 1990.
Ble valgt inn som leder på årsmøtet 2018.

Kontakt: fhk1911@gmail.com

Nestleder

Henriette Bogen Hagelin

Henriette Bogen Hagelin 23 år

Bor på Flateby og har tre hunder,  Vicky 8 år og Pernille 3 år, begge Dansk-Svenske Gårdshunder og
ei Australsk Kelpie tispe født januar 2019. 

Tidligere hestejente som har konvertert over til hundesporten. Gårdshundene er familie hunder som lever det glade liv med forskjellige sporter. 
Kelpien er det store håpet hvor målet er at vi skal lære sammen og ut i bruskhundsporten.

Ble medlem av styret i 2017 og sitter fortsatt Kasserer 

Turid Kirkemo Blickstrõm

Bor i Rælingen, men har trent i Flateby hundeklubb i flere år.
Har en Irsk Vannspaniel som heter Blue Boy. Vi trener RL, og er i klasse 3. Debuterte også i LP høsten 2021

Har vært revisor for Flateby hundeklubb tidligere, og er kasserer i andre hundeklubber. Jobber til daglig med regnskap

Kontakt: kasserer.fhk1911@gmail.com

Styremedlem - Web ansvarlig

Iselin Østby Holen


Bor i Rælingen. Har i dag 4 rottweilere og 1 fransk bulldog. Har drevet oppdrett siden 2010, og er oppvokst med rottweilere. Til daglig driver jeg Smællen kennel og hundesenter som er hundemassasje, laserterapi og rehabilitering på hund. Sitter i dag som styremedlem i Norsk Rottweiler klubb. Har vært leder av LP komitéen i flere år. Har vært med å drevet mentaltest komitéen 10 år før det. Jeg er veldig glad i naturen, så er ofte på langturer. Er også aktiv innen utstilling og vært litt på LP, Bruks, Rally og IGP. Hund er viktig for meg, det er også hunde klubbene, at de skal være aktive og ha et godt miljø.

Sekretærer & æresmedlem

Mai Skoglund

Min hund heter Otira og er snart 5 år gammel. Hun er mix av Labrador og New Foundlander som vi fikk via FOD da hun var 9 måneder. Hun er en glad jente som elsker å være med på tur (gåtur, skitur, sykkel og sparkesykkel) og trene – uansett hva vi trener. Vi trener litt lydighet, rally-lydighet, jakt (sammen med Marianne) og sist helg prøvde vi rundering. Kjempegøy for både meg og Otira, og det er derfor jeg har hund. Har ikke vært på noen stevner ennå. Otira elsker å leke med andre hunder, heldigvis går hun godt sammen med de fleste hundene vi har møtt. Gøy med hund er min ambisjon, har ingen store planer utover det.

Vara styremedlem

Monica Laengen 

Mix, født i 2017 er min hund nr 2 og han er en jaktlabb blanding som jeg adopterte i 2018. Vi har startet i både rally-lydighet, lydighet og blåbærstevner. Har også gått spor og agility kurs, noe han brenner for.
Han elsker tur i skog og mark, sparkesykkelturer og få løpe ved siden av på rideturer.
Pr nå har vi både bronesemerke og sølvmerke, så målet nå er gullmerkeVara styremedlem


Heidi Pettersen

Har drevet mye med hest, men har nå en Jakt Golden som heter Linus. Det er datteren min som trener og konkurrerer med han, men jeg heier alltid på side linja.

Er veldig glad i dyr. Og syns det er gøy å være med hundeklubben, å være aktiv på sidelinja

Valg komitén

Helene Braathu

Har hatt hund noen år, og er veldig opptatt av hund. Har i dag en Lappsk Vallhund som jeg går på kurs med, trener og er ute på lange turer

Arrangement komiteén

Henriette Hagelien og Frøydis Pettersen Kise

Frøydis er også en av våre instruktører. Hun har jakt golden Linus som hun går Rally og LP med. Har også en jakt labrador som heter Klara.

 

Vedlikehold ansvarlig

Leif Olav Holten

Har vært medlem en god stund. Har også instruktør utdannelse bak meg, men har ikke brukt den på mange år. Er ofte å se på tirsdagstreningene med min Labrador Hugo

Revisor

Frank Bendiksen

Er ikke å finne på hundetrening, men er en sosial fyr som man kan finne på arrangementer i nærområdet. Jobber til daglig med økonomi