Valpekurs med Iselin Østby Holen

Max 6 ekvipasjer

2 plasser ledig per 29.01.23 kl 20.00

Bindende påmelding

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Klubben er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for eventuelle andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltagelse på kurset.

Mer konkret info vil komme nærmere kursstart.

Ta med vaksinasjons attest første kurskveld.

Kurset vil har fokus på relasjon mellom deg og valpen. Det å forstå hverandre kan være litt vanskelig, da vi ikke snakker samme språk.
Vi skal igjennom innlæring av flere øvelser. Vi skal gå i forskjellige miljø. Ha en åpen dialog om å forebygge skader og hva vi må tenke på når det kommer til det å ha valp i hus.

Velkommen til kurs

Litt om Iselin:

Hun ble utdannet instruktør vinteren 2022, men har drevet med hund i mange år. Har konkurrert litt i lydighet, rally lydighet, utstilling og bruks. Hun er oppdretter av rottweiler, og er oppvokst med rasen.
Til daglig jobber hun med rehabilitering av hund, og er daglig leder og eier for Smællen kennel og hundesenter

Påmelding Valpekurs med Iselin Østby Holen